Opdrachtgevers

Bremmer Company ondersteunt, in de rol van headhunter of, zo u wilt, extern recruiter, u als opdrachtgever bij het succesvol vervullen van posities op zwaarder uitvoerend- en managementniveau.

Meerwaarde voor u als opdrachtgever

Bremmer Company denkt met u als opdrachtgever mee en adviseert over de strategie en visie van uw organisatie. Wij maken voor elke wervingsopdracht een plan van aanpak op maat en passen daarop onze werkwijze aan. Doelstelling daarbij is het “meebouwen” aan uw bedrijf en mede zorg dragen voor de continuïteit van uw onderneming.
In onze visie zijn werknemers die direct van toegevoegde waarde zijn de juiste mensen en de “key tot succes”.

Veranderende markt

De markt is altijd in beweging en zeker de laatste jaren is geen dag hetzelfde. Wij weten wat er speelt in de markt en spelen daarop in. Bremmer Company beschikt over een aantal samenwerkingspartners, van collega-bedrijven, coaches, tot marketingorganisaties, waardoor bij grotere en/of complexe wervings vraagstukken een efficiënte en vakkundige dienstverlening gewaarborgd blijft. Zo geeft Bremmer Company invulling aan de vraag uit de markt en vinden we toptalenten voor uw vacature of project, die hun sporen reeds verdiend hebben.

Bekijk en download hier onze algemene voorwaarden.