Kandidaten

Ga je weg? Of ga je ergens naar toe?!

Voor ons is dat een zeer relevante vraag! Of je nu oriënterende bent of direct op zoek bent naar een nieuwe werkomgeving. Wij willen weten waar je naar toe wilt. Wat is jouw ideale functie? Op dit moment en/of in de toekomst. En dat willen we niet alleen van jou weten, maar van al onze kandidaten. Namelijk, pas als de echte drijfveren bekend zijn, is het mogelijk de perfecte match te maken.
Als ervaringsdeskundige en specialist binnen de financiële dienstverlening gaan wij graag het gesprek met je aan om antwoord te vinden op die vraag.

Functiegebieden

Bremmer Company bemiddelt kandidaten met een gedegen opleiding en ruime werkervaring binnen de volgende functiegebieden:

  • specialistische, vaktechnische functies: bv (senior) Consultant Employee Benefits, ( senior) Claimshandler, (senior) Underwriter, Branchemanger, (senior) Broker/Sluiter
  • management / directie functies
  • marketing functies: bv Marketeer, Online Marketeer, Productmanager
  • sales functies: bv Accountmanager new business, Sales Manager

Opleidingen

Ook voor advies met betrekking tot opleidingen voor de financiële branche kan Bremmer Company je helpen! Weet je wel wat je wilt bereiken, maar zie je door de bomen het bos niet meer wat betreft het opleidingsaanbod? Wij denken graag met je mee!
Enkele gerenommeerde opleiders op het gebied van financiële planning in Nederland zijn waar je vast kunt oriënteren zijn:
NIBE-SVVDukers & Baelemans en Lindenhaege